Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Jo Caudron op de Digital Accounting & Finance Summit

Jo Caudron op de Digital Accounting & Finance Summit

De Digital Accounting & Finance Summit zal op 22 februari Jo Caudron verwelkomen, Founding Partner van Duval Union Consulting.

De Digital Accouning & Finance Summit verwelkomt op 22 februari Jo Caudron, Founding Partner van Duval Union Consulting. Zijn conferentie draagt de titel "Becoming Future-Proof: Rethink and Rewire your Organization". Als medeauteur van het boek "Digital Transformation - a model to mastering digital disruption", heeft Jo in zijn loopbaan al meer dan 100 grote organisaties uit de hele wereld geholpen om zich te `herprogrammeren` voor het digitale tijdperk. Als consultant heeft hij gewerkt voor een groot aantal financiële instellingen, waar hij met succes een digitale transformatiestrategie implementeerde. Exit de theorie, plaats voor de praktijk!

Met Ordina, Codabox & Easi als sponsor zal de Digital Accounting & Finance Summit het onderwerp van de metamorfose van de financiële functie behandelen. CFO`s moeten immers dringend bij zichzelf te rade gaan over de lopende veranderingen en de evoluties van hun taken, om zo goed mogelijk te weten  te komen welke nieuwe vaardigheden ze moeten ontwikkelen. Om hen hierbij te helpen zal deze Summit verschillende sprekers bijeenbrengen: Florian Delabie (Sopra Steria), Thomas Bhoner (IntellectEU), Marc Van Thournhout en Patrick Deleu (IPCF - BIBF), Bram Lerouge (Doccle), Edwin Willems (Agilos) en Alexis de Biolley (IEC/IAB).

Het volledige programma staat online! Ontdek de andere sprekers en alle thema`s die behandeld worden. Schrijf u meteen in vooraleer het early-bird aanbod afloopt!

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top