Intracto neemt BLUE Web Solutions over

Amper een jaar na een eerste overname in Nederland, zet Intracto een tweede strategische stap en neemt het BLUE Web Solutions uit Den Bosch (NL) over, een erg degelijke technische partij met uitgebreide expertise in PHP en opensource frameworks.

post-image-3

Met de overname versterkt Intracto zijn technische team in Nederland en onderstreept het zijn filosofie op vlak van open source.  BLUE Web Solutions bevindt zich op dezelfde locatie als het Nederlandse kantoor van Intracto, wat het nog makkelijker maakt om het bedrijf te integreren in de groep en een sterke, veelzijdige Nederlandse ploeg uit te bouwen.

Meer dan 30% groei in Nederland na 1 jaar

“We blikken erg tevreden terug op ons eerste jaar in Nederland”, zegt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto. “De integratie van Have A Nice Day is succesvol afgerond en met een groei van meer dan 30% kunnen we in Nederland bovendien terugblikken op het sterkste groei-jaar tot nu toe."

Nieuwe strategische stappen in Nederland

"We zien het als een signaal dat onze activiteiten sterk geapprecieerd worden", besluit Janssens. "Dat stimuleert ons om ook in Nederland nieuwe strategische stappen te gaan zetten, te beginnen met de uitbreiding van de technische expertise op weg naar een echte multi-stackomgeving.”

Back to top button
Close
Close