Connect with us
woman-sunglasses

Focus

7 belangrijke Belgische influencers op de Social Media Summit

7 belangrijke Belgische influencers op de Social Media Summit

Een nieuwe formule! Vijftig minuten lang zullen 7 belangrijke Belgische influencers ideeën uitwisselen op 14 december, tijdens de Social Media Summit die georganiseerd wordt door Digimedia en gesponsord wordt door het agentschap Be Connect. De influencers zullen om beurt over hun activiteit spreken, hun samenwerking met de agentschappen en merken, en de toekomst van influencer marketing. Een afspraak om niet te missen!

Zij zijn onmisbaar geworden: de influencers hebben zich geprofessionaliseerd en maken nu deel uit van elk communicatieplan. Heel wat schandalen hebben echter recent het milieu opgeschrikt, en velen vragen zich af of dit fenomeen geen nieuwe `zeepbel` is die op het punt staat te barsten? Is deze hefboom echt wel efficiënt? Om antwoord te geven op die vragen draait het debat tussen de influencers rond 3 thema's:

PART 1: PROCESS - DEALING WITH INFLUENCERS: FROM CONTACT POINT TO EFFECTIVE COLLABORATION
PART 2: FRICTION - PAIN POINTS OF THE BRAND-INFLUENCER RELATIONSHIP
PART 3: FORESIGHT - FUTURE OUTLOOK ON APPROACHING INFLUENCE ONLINE

Hoe de return on investment evalueren van deze hefboom? Bestaan er concrete elementen om die te meten? Wat zijn de juiste indicatoren die men moet volgen? En wat met de ethiek, goede praktijken om te volgen, zowel voor de influencers als de merken?

Aurélie Van Daelen, France Madden (Made by F), Jonathan Kubben (Mom I'm Fine), Camille & Jean (Backpackdiariez), Sophie Ismail (Alerte à Liège), Ying Zhang (Ying like Belgium) en Charlotte Collard (Charlotte Collard`s kitchen) zullen het voor ons toelichten!

Tot de 30 sprekers op de Social Media Summit behoren ook de verschillende winnaars van de Mixx Awards, die daar zijn om de geheimen van hun winnende campagnes met u  te delen!  Cases van LDV United, Telenet, Child Focus, Mortierbrigade staan op het programma. Zonder de vele inspirerende cases te vergeten die gepresenteerd zullen worden door l'Oréal, Be Connect (sonsor van het evenement), Native Nation, Ambassify e.a.

Om deel te nemen aan het evenement begeeft u zich snel naar de Social Media Summit website.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top