Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Takeaway.com gaat gratis leveren op eigen e-bikes in Gent

Takeaway.com gaat gratis leveren op eigen e-bikes in Gent

Zin in een iconische Giant van Quick, een hippe bal van Balls & Glory of een overheerlijke burrito van Wrap Up Burritobar? De gerechten van deze populaire restaurants in Gent zijn voortaan te vinden op Takeaway.com. Dit betekent dat klanten hun favoriete maaltijden voortaan nog gemakkelijker en voordeliger kunnen bestellen. Dankzij de eigen leverservice met elektrische fietsen kan Takeaway.com voortaan ook de gerechten van deze restaurants gratis aan huis leveren in geselecteerde gebieden van de stad.

Het restaurantaanbod van Takeaway.com in Gent wordt uitgebreid met enkele smakelijke etablissementen. Ze vervoegen de meer dan 60 restaurants in Gent die reeds bij Takeaway.com waren aangesloten. Het brede scala aan maaltijdopties kan gemakkelijk online worden besteld en wordt gratis thuisgeleverd met de herkenbare oranje e-bikes. Dankzij de handige Food Tracker® functie kunnen klanten zien wanneer hun maaltijd zal arriveren. Het bedrijf wil op deze manier de kwaliteit en efficiëntie van de service verbeteren, iets dat zowel de klanten als de restaurants ten goede zal komen.

“Voor ons is Gent een belangrijke stad, dus we zijn natuurlijk erg blij dat we het aanbod op ons platform verder kunnen uitbreiden. Op die manier bieden we de klant nog meer keuze en voldoen we aan de vraag naar gerechten van deze populaire restaurants. Wij willen middels deze service de restaurants de mogelijkheid bieden voortaan gebruik te maken van onze oranje e-bikes.” aldus Julie Segaert, Sales Team Leader in België. “Onze leverservice, met bezorgers in loondienst die goed verzekerd rondrijden, is een snelle en verantwoorde manier voor het leveren van maaltijden in de stad.”

Sinds 2007, toen nog onder de naam "Pizza.be", is Takeaway.com actief in Belgiё. Het bedrijf heeft ongeveer 400 mensen in dienst in Belgiё, dat is uitgegroeid tot één van de belangrijkste markten voor Takeaway.com. Als marktleider in online maaltijden bestellen, heeft Takeaway.com in de eerste negen maanden van 2018 al meer dan vier miljoen bestellingen verwerkt in België. Vorig jaar is het bedrijf begonnen met zijn eigen leverservice in Brussel en Antwerpen. Deze tak groeit snel en inmiddels heeft Takeaway.com meer dan 3.500 bezorgers in dienst in 36 steden in negen Europese landen.

 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top