Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Een week lang de boom in met Yappa

Een week lang de boom in met Yappa

Het Limburgse digital agency Yappa groeit stevig. Exact een jaar geleden waren er 16 yappanezen, ondertussen zijn ze al met 24. Deze sterke groei brengt uitdagingen met zich mee. Daarom trekt Yappa zich een week terug, de boom in.

De groei van Yappa 

Yappa wist het afgelopen jaar bedrijven als Bielen Produkten, Itzu, Toerisme Limburg, KwadrO, Deaplus, Isola, en nog vele anderen te overtuigen van hun digitale kennis. Ze groeien niet alleen in aantal klanten, maar ook in aantal yappanezen (van 16 naar 24) en digital services. 

Tijd om even stil te staan, moet Chief Enabler Officer (CEO) Yoeri Severy gedacht hebben. “Klopt, we zochten een tijdelijke werkplek waar we met 24 yappanezen extra zuurstof voor groei kunnen tanken. Een plek waar we Yappa 3.0 samen kunnen inluiden.” 

Na Spanje, nu de boom in 

De boom in met klassieke teambuildings. Vanaf maandag 24 september trekt het volledige team van Yappa een week lang naar Reek (Nederland). Na hun zwempartij in Spanje van enkele jaren terug, is het nu tijd voor het volgende level. 

“In deze zuurstofrijke omgeving zullen we samen-werken aan de groei van Yappa én die van onze klanten”, legt Yoeri verder uit. “In de natuur is er ruimte om na te denken. We kunnen nog zoveel over en van onszelf leren, alleen moeten we daar bewust tijd voor maken.” 

Avontuur in de natuur 

“We gaan volgende week op een strategisch avontuur. Het belangrijkste is het verder verfijnen van onze diensten en het uitwerken van onze aanpak voor de toekomst. Een traditioneel kampvuur en een faute boomparty in ons ‘stamcafé’ horen natuurlijk ook thuis in deze setting!” 

Alles over de wie, wat en waarom van hun bosrijke avontuur vind je terug op de pas gelanceerde mini-website www.deboom.in !

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top