Connect with us
woman-sunglasses

People

Gamned! vertrouwt zijn commerciële ontwikkeling toe aan Catherine Hubaut

Gamned! vertrouwt zijn commerciële ontwikkeling toe aan Catherine Hubaut

Catherine Hubaut treedt toe tot Gamned! als Sales Director België. Zij staat Jean-François Zirger bij en heeft de opdracht de commerciële groei van Gamned! te versnellen. Hiervoor zal aan de adverteerders een globale begeleiding aangeboden worden, een optimale dienstverlening en slimme oplossingen, om hen te helpen een antwoord te bieden op de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

De laatste jaren kende Gamned! een forse groei in België. Om die dynamiek verder te zetten bouwt de expert in programmatic buying zijn commerciële pijler uit en benoemde hij zopas Catherine Hubaut tot Sales Director.

Catherine Hubaut heeft een stevige ervaring uitgebouwd in haar meer dan 15-jarige carrière in de media, waar zij cross media marketing- en verkoopfuncties uitoefende. De verschillende ervaringen die zij opdeed in de pers-, film- en affichesector stelden haar in staat om een globale strategische visie te ontwikkelen over de mediamarkt en de business vereisten ervan.

Jean-François Zirger, Managing Director Gamned! Benelux: "De komst van Catherine in onze Gamned! teams betekent een nieuwe stap in onze groei. Catherine, met haar ervaring in de media en haar perfecte kennis van de markt, zal onze ambitie ondersteunen om een onafhankelijke koploper in programmatic te worden in België, en al onze klanten te begeleiden bij het beheer van hun mediacampagnes".

Catherine Hubaut was voorheen Key Account Manager bij Publifer, de reclameregie van de NMBS (Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen), en zij oefende ook verschillende functies uit bij BrightFish (Sales Manager Cross Media, Business Development Manager, Sales Manager). Twee jaar lang beheerde zij de Business Development van Pharmavision.

"In de 15 jaar van mijn carrière zag ik hoe de markt veranderde en het programmatic steeds belangrijker werd. De innovatie, het nieuwe en de uitdaging motiveren me en het is dan ook vanzelfsprekend dat ik beslist heb om de programmatic expert te vervoegen: Gamned!", zo besluit Catherine Hubaut.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top