Jo Caudron (Duval Union) op de keynote van Digital First

Jo Caudron, Founding Partner bij Duval Union Consulting, zal zijn sessie brengen tijdens de keynote

post-image-3

Digital First zal op 18 oktober eerstkomend Jo Caudron verwelkomen, Founding Partner van Duval Union Consulting. Zijn lezing met titel "Building a Future-Proof Organization" heeft op de tweede dag van de beurs plaats van 11u tot 11u30.

De gemiddelde leeftijd van 500 grote, op de Amerikaanse beurzen genoteerde bedrijven? Jonger dan 20 jaar! En dat terwijl dat in de jaren 1950 nog 60 jaar was. In deze voortdurend veranderende digitale wereld duiken overal uitdagingen op. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf overleeft in de volgende decennia? Wat kunt u leren van de uitdagers op uw markt en hoe behoudt u een zicht op de potentiële risico`s?

Met zijn twintig jaar ervaring in de digitale transformatie heeft Jo Caudron meer dan een twintigtal digitale bedrijven (mede) opgericht. Hij maakt van zijn ervaring als ondernemer gebruik om consultancydiensten aan te bieden aan internationale bedrijven in verschillende activiteitsectoren. Hij is stichtend vennoot van Duval Union Consulting, een bedrijf dat zakelijk advies geeft en zich focust op de ondersteuning van organisaties om hen te helpen zich zo goed mogelijk op de toekomst voor te bereiden.

Back to top button
Close
Close