Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Integreer uw evenement in de Brussels Digital Week!

Integreer uw evenement in de Brussels Digital Week!

U wordt van harte uitgenodigd om uw evenement breed te delen en deel te nemen aan de vierde editie van Brussels Digital Week! In 2017 werd de BDW bij de visit.brussels Awards genomineerd in de categorie International Event. Deze awards bekronen een groot evenement met internationaal bereik, in Brussel georganiseerd en bestemd voor het grote publiek. Ook dit jaar zullen de Brusselse digitale spelers bijeenkomen, en wel van 17 tot 26 oktober, om hun ideeën te promoten en hun technologieën aan zoveel mogelijk mensen voor te stellen. Via een twintigtal in de hoofdstad van Europa georganiseerde evenementen, die een massa talenten, ideeën en knowhow bijeenbrengen, bevestigt Brussels Digital Week de positie van Brussel als een van de digitale hoofdsteden van de wereld.

Eerst even dit: de uiterste datum voor het organiseren van een evenement in het kader van de BDW is 15 september.

Voor de Brussels Digital Week wordt er een oproep gelanceerd voor het indienen van projecten. Deze week rond het digitale universum, die een reeks evenementen omvat, zal een platform zijn waar alle Brusselaars met interesse voor de digitale wereld de digitale kant van de hoofdstad van Europa kunnen ontdekken.

BDW wil namelijk de digitalisering stimuleren  en de  in Brussel gevestigde organisaties aansporen tot het adopteren van geavanceerde technologieën en de initiatieven die de basis vormen van de Belgische digitale industrie.

Wij nodigen u uit om uw evenement met ons te delen, en deel te nemen aan de vierde editie van de Brussels Digital Week!

Waarom solliciteren?
Wij zullen uw evenement promoten via onze verschillende kanalen en sociale media. Het is een uitstekende gelegenheid om uw zichtbaarheid te verhogen op Belgisch niveau,  de aandacht te trekken van potentiële partners en investeerders, en de aantrekkelijkheid van uw evenement nog te verhogen. L`Echo, de VRT, la Capital, la DH, Digimedia, La Libre Belgique en anderen hebben verleden jaar artikels gewijd aan BDW. U kan het activiteitenrapport van de Brussels Digital Week 2017 ontvangen door camille@digimedia.be te contacteren.

Wie kan zich kandidaat stellen?
De gastheren en organisatoren van evenement en conferenties die over de digitale transformatie gaan, kunnen hun project voorstellen. Dit is een niet-uitputtende lijst met relevante onderwerpen:
digitalisering, Industrie 4.0, digitale transformatie, co-creatie, nanotechnologie, cybersecurity, automatisering en robotica, IoT, big data, artificial intelligence, 3D visualisatie, sociale netwerken, codering, …

Selectiecriteria
De evenementen moeten relevant zijn voor de vooruitgang van de technologische transformatie in Brussel. De selectie geschiedt door de organisatie van Brussels Digital Week die zich baseert op:
- de aantrekkelijkheid en relevantie van het thema van het evenement
- de kwaliteit en ervaring van de sprekers en/of lesgevers
- de plek van het evenement
- het doelpubliek
De evenementen zullen zodanig gekozen worden dat er een dynamische mengeling van onderwerpen en experten ontstaat.

Hoe aanvragen?
Zend alle informatie met betrekking tot uw evenement naar camille@digimedia.be. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top