Connect with us
woman-sunglasses

Market news

De inschrijvingen voor Digital First zijn geopend!

De inschrijvingen voor Digital First zijn geopend!

Digital First, de B2B beurs voor professionals uit de digitale wereld, en de beurs Ondernemen, omgedoopt tot Ondernemen 2.0 goes Digital, slaan de handen ineen en creëren samen een nieuwe ontmoetingsplek op 17 en 18 oktober eerstkomend. De inschrijvingen daarvoor zijn nu geopend.

Zou u graag Oracle, Shazam, Social Lab, Odoo, LinkedIn, Vaimo, ING, 87 Seconds ontmoeten op 17 en 18 oktober eerstkomend? Digital First en Ondernemen slaan de handen ineen, en bieden u een uitzonderlijke tweedaagse ontmoetingsplek. Professionals en ondernemers die meer willen weten over de uitdagingen van de digitale transformatie, mis deze afspraak niet U kunt nu genieten van een early bird aanbod van 10 euro (in de plaats van 20) wanneer u zich nu inschrijft.

In totaal zal de beurs meer dan 12 conferentiezalen omvatten en 150 sessies op 2 dagen tijd. Het programma van de conferenties en workshops van de twee verenigde beurzen zal rijk gevuld zijn. Zo krijgt u een overzicht van alle trends en diensten rond de digitale transformatie en… kunt u visitekaartjes uitwisselen.

Een ander hoogtepunt van de beurs is het Startup Lab. . Dat zal zorgen voor een nationale klassering van de meest veelbelovende startups. Dit jaar zullen 200 startups uitgenodigd worden en voor hen is een zone van 3500 m² voorzien. Wil u zich inschrijven als startup, dan is het hier te doen.

Deze 13e editie belooft uitzonderlijk te zijn! Wij staan al te trappelen.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top