Connect with us
woman-sunglasses

Market news

FairEtail vervoegt de rangen van Duval Union

FairEtail vervoegt de rangen van Duval Union

Duval Union kondigt vandaag aan dat FairEtail de rangen vervoegt. FairEtail is een groeiend digital performance marketing agentschap uit Mechelen dat zich richt op merken, retailers en een selectie van ambitieuze KMO’s. Het bestaat uit een 25-koppig team digitale experten, marketeers, consultants en accountmanagers die ervoor zorgen dat klanten maximaal resultaat halen uit hun digitale activiteiten.

Dat gebeurt door het samen bepalen van de objectieven en ervoor te zorgen dat de juiste data verzameld en gevisualiseerd wordt, zodat er actie ondernomen kan worden om de resultaten te verbeteren. Dat gaat van de vindbaarheid van de website (SEO) tot het voeren van digitale campagnes over alle kanalen heen: van zoekmachinemarketing (SEA), over social en affiliate marketing tot aan display, video, native, en ga maar door. De gedrevenheid van de FairEtail experts vertaalt zich in het voortdurend optimaliseren, testen van nieuwigheden en het dynamisch schuiven van budgetten tussen verschillende kanalen in functie van de ROI. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het genereren van bezoekers naar de website of het boosten van de online conversies, FairEtail kiest de relevante kanalen en gaat ermee aan de slag. Van strategie tot digitaal plan in samenspraak met de klant. Steeds vaker kloppen bedrijven in eerste instantie bij FairEtail aan voor een ‘second opinion’ omdat ze zich afvragen of het beter kan. Een performance audit kan daar een effectief antwoord bieden. 
rn 
rnFairEtail werkt voor klanten als Krëfel, Lampiris, Corendon, Center Parcs, Deloitte, Dovy Keukens, Recupel, Flyer.be en t-groep. Op de laatste editie van de Digital Marketing Awards werd FairEtail uitgeroepen tot “Best Performing Agency” en ze werden onlangs nog geselecteerd door Google om deel te nemen aan de exclusieve Elevator Business Coaching Academy waar de meest beloftevolle bureaus beloond worden met extra training op topniveau.
rn 
rnDennis Kenis, Managing Partner van FairEtail: “Na een snel groeitraject als starter zijn we doorheen een fase van consolidatie & optimalisatie gegaan.  Dankzij deze stap en onze recente verhuis naar ruimere kantoren, zijn we zijn nu klaar voor een nieuw hoofdstuk en willen we op een zeer solide basis onze groei accelereren over lange termijn.  In Duval Union hebben we een betrouwbare partner gevonden die ons kan helpen in business development en het verder schalen van deze onderneming.  Ze geloven in de kracht van ondernemerschap, wat voor mij een sine qua non was voor een partnership. Bovendien zien we veel complementariteit binnen het ecosysteem van Duval Union en kijkt het hele team ernaar uit om samen te werken met industrie-veteranen als Marc Bresseel, Klaus Lommatzsch en André Duval.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top