Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Daan Richard (Prophets) spreker op de Social Media Summit

Daan Richard (Prophets) spreker op de Social Media Summit

De Strategy Director van Prophets zal aanwezig zijn op de achtste editie van de Social Media Summit op vrijdag 22 juni in The Hotel

Het volledige programma van de Sociale Media Summit staat nu online! Influencer Marketing, Brand Advocacy, de ins & outs van B2B, live streaming, … Het is een rijk gevuld programma met gevarieerde thema`s.

Een van de 22 sprekers die voor dit evenement zijn uitgenodigd, is niemand minder dan Daan Richard (Strategy Director bij Prophets). Hij zal zijn ervaring in het beheer van de social media voor controversiële merken met u delen. De digitale kanalen beheren van merken die spijlsnel de hoogte in gaan… Wat een droomjob! Alleen… is dat niet altijd het geval. Wat moet u doen indien u de woordvoerder bent van een bedrijf of organisatie die in opspraak geraakt is, en dan vooral op de sociale media?  Daan zal vergezeld worden door Astrid Dendievel, Digital Communication Manager voor het Belgian Nuclear Forum. Ze zullen beiden hun ervaring delen en uw vragen beantwoorden!

De Sociale Media Summit bevat in totaal 22 sessies op één namiddag tijd, waarmee alle challenges gedekt zijn waarmee de social media professionals geconfronteerd worden. Op het programma: Marcel Molenaar van LinkedIn Benelux, Pascal de Pauw van Social Seeder, Julie Nicaise van Space, Willem de Rede van Isobar, Christophe Chantraine van Ogilvy & Social.Lab, Jonathan Kubben Quinonez (Mom I`m Fine) en andere.

Ontdek het programma en reserveer nu twee plaatsen voor de prijs van één!

 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top