Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Apple onthult zijn iOS 12

Apple onthult zijn iOS 12

Maandag heeft Apple de nieuwe versie voorgesteld van zijn besturingssysteem voor de iPhone en iPad, iOS 12, waarvan het bedrijf bevestigt dat het de prestaties van oudere smartphonemodellen zoals de iPhone 6 zal verbeteren.

iOS12 zal in staat zijn om eenvoudige taken, zoals het lanceren van apps, twee keer sneller uit te voeren dan zijn voorganger iOS11, zo stipte Apple aan tijdens zijn jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars in San Jose, Californië. Het voegt eraan toe dat zijn nieuwe besturingssysteem compatibel zal zijn met alle toestellen die iOS11 ondersteunen.

De smartphonemarkt is op vlak van economische veroudering tot een maturiteit gekomen, de gebruikers houden de toestellen die zij kopen langer bij en willen niet meer systematisch het nieuwste model aanschaffen. Deze veranderende verbruiksgewoonte dwingt Apple om zijn aanbod opnieuw te overwegen en besturingssystemen aan te bieden die een tweede jeugd kunnen geven aan zijn oude modellen.

Het bedrijf met de appel kreeg verleden jaar verleden veel kritiek te verwerken toen bekend werd dat het zijn iPhones uitrustte met batterijen waarvan de snelle veroudering voor een trager toestel en een daling in de performantie zorgde.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top