Mis de derde editie van de DTS niet

De digitale innovaties wijzigen onze economie en onze maatschappij aan bliksemsnel tempo. Deze digitale revolutie brengt ook een reeks nieuwe opportuniteiten aan het licht, en de digitale transformatie is daarvan de ultieme challenge. Zij heeft immers niet alleen een impact op de structuren van de industrie en de strategische positionering, maar ook op alle geledingen van een organisatie.

post-image-3

Zo kan de digitalisering de managementbeslissingen verbeteren en de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten versnellen. In de volgende jaren zullen de digitale technologieën een van de krachtigste motoren worden voor groei, tewerkstelling en welzijn.

Doe mee en leer hoe innovatieve strategieën te bedenken en tot uitvoer te brengen via een concreet actieplan voor een geslaagde digitale transformatie.

Een hele namiddag lang zullen sprekers van naam hun ervaringen met u delen en u strategieën en oplossingen aanbieden om u bij uw digitale transformatie te begeleiden : Alexander De Croo (Digital Belgium), Jo Caudron (Duval Union Consulting), Philip Swinnen (87 Seconds), Isabel Donvil (The Reference), Mieke de Ketelaere (SAS)

Schrijf je nu in en breng een gast gratis mee ! 

Back to top button
Close
Close