Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Het bedrijf Vaimo sponsor van de Ecommerce Summit

Het bedrijf Vaimo sponsor van de Ecommerce Summit

Afspraak op 20 april in The Hotel, voor het grootste Brusselse evenement, gewijd aan Ecommerce. Voor deze editie van het evenement  is Vaimo een van de sponsors, marktleider in e-commerce oplossingen.

24 specialisten, drie conferentiezalen, dat alles in één namiddag tijd waarin u alle nieuwe trends kunt ontdekken van de Ecommerce in 2018.

Digimedia is erg verheugd om het bedrijf Vaimo tot de sponsors van de Ecommerce Summit te mogen rekenen. Het bedrijf, marktleider in oplossingen voor online handel, biedt bedrijven die online verkopen complete dienstenpakketten aan, gaande van het concept en de hosting van websites, tot expertise op vlak van softwarepakketten voor geïntegreerd beheer en customer relation management.

Tijdens het evenement zal Henrik Feld-Jakobsen, Head of Strategy bij Vaimo, een presentatie geven met als titel "Wat maakt e-commercebedrijven succesvol en wat laat hen mislukken?".

Hoe komt het dat sommige bedrijven het bijzonder goed doen in hun digitalisatietraject en online handel, terwijl andere het moeilijk hebben en er niet in slagen hun doelstellingen te bereiken? Henrik zal met het publiek zijn overtuigingen en ideeën delen over de manier om het succes van zijn e-commerce platform te waarborgen.

Henrik Feld-Jakobsen heeft een rijke ervaring op vlak van elektronische handelstactieken. Vanuit zijn professionele ervaring in agency en retail, maakte hij de geleidelijke verschuiving van de handel mee in de laatste tien jaar. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de strategie van de Vaimo-groep en leidt hij digitale consultingteams in verschillende landen en helpt hij elke dag de klanten om van hun e-commerce een succes te maken.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top