Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Worldline, Partner van de Ecommerce Summit

Worldline, Partner van de Ecommerce Summit

Het grootste Brusselse, aan Ecommerce gewijde evenement heeft op 20 april plaats in The Hotel! Voor deze editie rekent het evenement op Worldline als partner, de Europese koploper in betaal- en transactiediensten. 24 specialisten, drie conferentiezalen, en dat in een goedgevulde namiddag om alle nieuwe e-commerce trends in 2018 te ontdekken.

In een wereld waar er geen grenzen meer bestaan tussen een fysieke en virtuele winkel, verwachten de gebruikers dezelfde aankoopervaring op het web als in de winkel. Uw bedrijf doet er dus best aan om te volgen! Een van de grote uitdagingen van elke handelaar die producten online verkoopt, is de klanten de best mogelijke betaalervaring te bieden. Worldline, dat een volledige waaier betaaloplossingen biedt, ongeacht het gebruikte toestel, is dit jaar partner van de Ecommerce Summit.

Dit jaar zal de betaalervaring een van de thema`s zijn die op de summit behandeld worden, naast de platformeconomie, GDPR, growth hacking en organic reach. Deze thema`s zullen de namiddag van 20 april vullen, met in totaal 24 gerenommeerde sprekers afkomstig van verschillende horizonten, van Decathlon en Belfius tot Telenet en Vente-Exclusive.

U kunt de verschillende sprekers en het thema van hun presentatie ontdekken door hier te klikken. Reserveer nu uw plaats hier!

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top