Connect with us
woman-sunglasses

People

Peter Meyers versterkt Social.Lab in New York

Peter Meyers versterkt Social.Lab in New York

Peter Meyers, een van de topfiguren van Social.Lab, gaat als Business Director Media het 65-koppige team van Social Lab New York versterken.

Peter Meyers ging aan de slag bij Social.Lab in 2011. In 2013 krijgt hij de opdracht een filiaal in Amsterdam op te richten. Die uitdaging volbrengt hij met glans, aangezien het Amsterdamse team vandaag zowat 35 medewerkers telt, waarvan een dertigtal in het internationale hoofdkantoor van Philips werkzaam zijn.

Peter Meyers gaat nu zijn talenten ontplooien in de stad die nooit slaapt. Onder leiding van Benjamin Snyers, een andere veteraan van Social.Lab, zal hij het kantoor van het agentschap in New York mee helpen uit te bouwen en als Business Director Media wordt hij ook verantwoordelijk voor het management van de afdeling media.

Social.Lab New York is met zijn kantoren in Los Angeles en Chicago het sterkst en snelst groeiende agentschap van de Social.Lab Group. In drie jaar is het kantoor in de Big Apple met zijn 65 medewerkers uitgegroeid tot een sterspeler van de Belgische groep. Peter: “De snelle groei van het kantoor in New York toont het ongelofelijke potentieel van Social.Lab aan. Ik kijk ernaar uit mijn expertise en ervaring te kunnen benutten om dit kantoor in volle groei verder uit te bouwen.”

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top