Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Start-up EMAsphere opent een kantoor in Gent

Start-up EMAsphere opent een kantoor in Gent

Het jonge bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie van managementsoftware, en aan de basis ligt van een Belgisch succesverhaal, opent een regionaal kantoor in de Ghelamco Arena in Gent.

Het bedrijf EMAsphere werd in 2015 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in digitaal bedrijfsbeheer in de cloud. Het telt al meer dan 1.000 klanten. Nu opent het een nieuw kantoor in Gent, om de Vlaamse ondernemers te helpen "licht te brengen in de data-duisternis".

Een logische stap voor het jonge bedrijf, in zijn traject om de bedrijfswereld in België te evangeliseren.

"België is het Europese land bij uitstek van de KMO, met een duidelijke focus in Vlaanderen. Verleden jaar hebben wij grote vooruitgang geboekt, zoals blijkt uit de samenwerking met het boekhoudkantoor Vandelanotte, dat onze applicatie gebruikt om haar klanten nog beter op te volgen en te begeleiden", aldus een verheugde Hugues Vandepeutte, co-CEO van het bedrijf.

De keuze voor de Ghelamco Arena is het resultaat van een strategische beslissing, die kadert in de plannen van het bedrijf om de Vlaamse markt te veroveren, en die niet alleen omwille van de uitstraling van het complex genomen werd, maar ook vanwege van de toegankelijkheid.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top