Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Laurens Spiele (Decathlon Netherlands), speaker op de Ecommerce Summit

Laurens Spiele (Decathlon Netherlands), speaker op de Ecommerce Summit

Laurens Spiele, E-commerce Manager bij Decathlon Netherlands, zal op 20 april aanwezig zijn op de Ecommerce Summit in The Hotel.

Vandaag zijn het de klanten die bepalen waar, wanneer en hoe zij een product kopen! Elk jaar kopen de gebruikers steeds meer online. Hoe heeft Decathlon deze verandering in de aankoopgewoonten verwerkt? Welke strategie past deze gigant, gespecialiseerd in sport- en vrijetijdsartikels, toe? En met welke resultaten?

Laurens Spiele deelt elke dag zijn passie voor sport met zijn collega's en klanten van Decathlon. Op 20 april zal Laurens zijn expertise met u delen en een antwoord geven op al uw vragen! Buiten zijn werk als E-commerce manager focust hij zich op het verbinden van alle verkoopkanalen om een "omnichannel" klantervaring te kunnen bieden.

De Ecommerce Summit zal de gelegenheid zijn om de e-commerce trends 2018 te ontdekken, om uw kennis te updaten en uw netwerk uit te breiden, dankzij to-the-point conferenties en kwalitatieve ontmoetingen met onze erkende experten. Mis dit evenement niet!

Afspraak dus in The Hotel, hartje Brussel, op 20 april. Inschrijven doet u hier.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top