Connect with us
woman-sunglasses

People

Ogilvy & Social.Lab versterkt zijn media-departement

Ogilvy & Social.Lab versterkt zijn media-departement

Begin deze maand verwelkomde het Agency Ines de Villegas als Campaign Manager en mag Mathieu De Moor, al sinds 2014 een vaste waarde in het team, zich voortaan Associate Head of Media noemen.

Mathieu De Moor volgde een opleiding aan IHECS in Brussel en begon zijn carrière bij Ogilvy & Social.Lab in 2014, waar hij eerder als stagiair had gewerkt. Hij ging er aan de slag als Social Campaign Manager en werkte ook als Consultant voor So.Zen, een samenwerking tussen Social.Lab en Zenith Optimedia. In 2016 werd hij gepromoveerd tot Social Strategist voor grote klanten zoals Carrefour Belgium en Ice Watch en in 2017 nam hij ook nog eens zijn nieuwe functie op als Knowledge Development Manager.

Sinds januari 2018 mag Mathieu Associate Head of Media aan zijn palmares toevoegen. Samen met Christophe Chantraine zal hij instaan voor een goede organisatie van het media-departement, met een specifieke focus op media buying.   

Naast promoties kent het departement ook heel wat aanwervingen. Zo deed Ines de Villegas begin deze maand haar intrede. Na haar studies aan Cours Melius trok Ines in 2017 naar de Antwerpse startup Parcify. Daar werkte ze als Junior Marketeer en verzorgde ze alle aspecten van de marketing, gaande van activaties tot het beheren van de sociale media en het ontwerpen van flyers. Sinds februari 2018 maakt ze deel uit van het Paid Media team van Ogilvy & Social.Lab, waar ze zal werken op klanten zoals Positive Belgium, Fuze Tea en Sony. 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top