Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Samsung Global Citizenship Award toegekend aan MolenGeek

Samsung Global Citizenship Award toegekend aan MolenGeek

Julie Foulon en Ibrahim Ouassari, de medeoprichters van MolenGeek, trokken naar Seoul om hun prijs in ontvangst te nemen.

Samsung Electronics wil wereldwijd de levensomstandigheden verbeteren door middel van haar verschillende programma`s voor bijdragen aan de maatschappij. Het bedrijf zet daarom haar middelen en sterke punten in voor plaatselijke communities zoals MolenGeek. Elk jaar bekroont de Samsung Global Citizenschip Award de beste samenwerkingen van over de hele wereld.

Dit jaar bekroonde Samsung MolenGeek in de categorie "Partnerschap", voor het werk dat samen verricht werd om de nieuwe technologieën voor iedereen toegankelijk te maken.

"Het is een immens grote eer om deze prijs te ontvangen. Voor MolenGeek is het een wereldwijde erkenning", verklaart Julie Foulon. "Onze aanwezigheid hier in Seoul, bij het moederbedrijf van Samsung, was belangrijk, om er de besluitvormers te ontmoeten, om onze samenwerking te consolideren en nieuwe partnerschappen te ontwikkelen", voegt Ibrahim Ouassari eraan toe.

MolenGeek is een `bottom-up` ecosysteem van start-ups en een Coding School, die zich tot doel gesteld hebben de nieuwe technologieën en het ondernemerschap voor iedereen toegankelijk te maken. Het in Molenbeek gevestigde MolenGeek biedt een incubatieprogramma aan en opleidingen voor web- en mobiele ontwikkelaars.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top