Connect with us
woman-sunglasses

People

Be Connect werft een nieuw creatief team aan

Be Connect werft een nieuw creatief team aan

Het agentschap Be Connect, specialist in social media marketing, meldt vandaag de komst van Laurent Righetti en Roberto Salvador als nieuwe creative directors van het agentschap.

Nadat in de laatste maanden verschillende nieuwe klanten aangetrokken werden (BMW, VOO, L'Oréal Paris, Tabasco, ...) versterkt Be Connect zijn creatieve slagkracht met de komst van Laurent Righetti en Roberto Salvador als creative directors van het agentschap.

Laurent Righetti is geëvolueerd tot Creative & Social Media Specialist bij het agentschap DDB Brussels, waar hij de gelegenheid had om te werken voor grote accounts zoals Volkswagen, Base en Ikea. Roberto Salvador van zijn kant had de functie van Art Director bij DDB Brussels en Emakina.

"De aanwerving van deze twee elementen kadert in de strategische aanpak die Be Connect zijn klanten al sinds het begin aanbiedt: de sociale netwerken gebruiken als hefboom voor de business", legt Sabrina Bulteau uit, CEO van Be Connect. "Creativiteit heeft enkel zin als die synoniem is met ROI. Dat is waarom Laurent en Roberto profielen vertonen die compatibel zijn met onze DNA".

"Het is de bedoeling om de creatieve kracht van de social media te gebruiken om content met grote toegevoegde waarde te creëren, zowel voor ons publiek als voor de merken", legt Laurent Righetti uit.

"Be Connect beschikt over een team jonge talenten, dat voortdurend blijft aangroeien. Het is onze missie om hen goed te omkaderen en deze echte social mediaspecialisten zo om te vormen tot moderne creatievelingen, die efficiënte ideeën kunnen bedenken maar ook produceren", voegt Roberto Salvador eraan toe.

Nu het versterkt is met deze twee nieuwe rekruten, telt het agentschap 17 specialisten uit alle dimensies van de social media marketing.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top