Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Puzme: Belgische app die virtueel daten revolutionair verandert

Puzme: Belgische app die virtueel daten revolutionair verandert

Terwijl dating apps meestal gebaseerd zijn op de goede (oude) profielfoto -waarop men er zo goed mogelijk uitziet- biedt een nieuwe app, made in Belgium, een innovatieve aanpak: de schoonheid ligt in de details…

Het concept van Puzme is simpel: iedereen toont slechts een detail, een detail dat zijn charme uitstraalt. Sommigen verkiezen om hun mooie ogen te tonen, anderen een originele tattoo, hun stijl. Het voordeel? U speelt in op het mysterie. En het is hier dat het amusant wordt.

Het spel op Puzme bestaat erin dat u de anderen moet uitdagen om u andere details van henzelf te onthullen. Voor die uitdagingen kunt u kizen uit een lijst met twintig details. Opmerkelijk detail: die lijst werd bepaald enkel op basis van de mening van jonge vrouwen.

Door met iemand details uit te wisselen lossen de gebruik(st)ers stukje bij beetje de puzzel van die persoon op: zijn look, interesses, zijn leven…. Daarbij communiceren ze in het begin zonder een enkel woord uit te wisselen…enkel door selfies!

Na een eerste testversie werd zopas de nieuwe versie van Puzme uitgebracht voor iPhone en Android (beschikbaar in het Frans en het Engels).

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top