Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

ListMinut breidt uit naar Antwerpen & Gent

ListMinut breidt uit naar Antwerpen & Gent

Ten gevolge van haar succes in Brussel breidt ListMinut vanaf vandaag officieel uit naar Antwerpen en Gent

ListMinut werd in 2013 opgericht en is het eerste erkende platform van de deeleconomie in België. Het doel van dit dienstenplatform is het maken van een menselijke connectie tussen betrouwbare dienstverleners (klussers, bijles-leraren, verhuizers, pet-sitters, tuiniers, schilders, ...) en klanten die wel een helpende hand kunnen gebruiken. 

Onlangs slaagde ListMinut erin een 3e investeringsronde binnen te halen. Begin 2016 besluit het ListMinut team een heel nieuwe strategie te implementeren. Ze beginnen met het persoonlijk ontmoeten van alle dienstverleners om zo de kwaliteit van de diensten te waarborgen en de community lokaal te laten groeien. Na het implementeren, testen en verbeteren van deze nieuwe strategie in Brussel, besluiten zij de koers verder te zetten in twee nieuwe steden: Antwerpen en Gent.

Christophe Kalbfleisch, co-founder van het platform, legt uit: We willen ListMinut laten groeien om het mogelijk te maken voor mensen om iets bij te verdienen en hun buren te leren kennen. We zien dat ons bedrijf beter werkt in steden vanwege de nabijheid en streven ernaar deze nabijheid te gebruiken om een sterke ListMinut community uit te bouwen. Door het ontmoeten en begeleiden van onze dienstverleners kunnen we onze klanten kwaliteit, maar zo mogelijk nog belangrijker, eerlijkheid en betrouwbaarheid, garanderen. We willen onze klanten niet zomaar iemand voorstellen maar hen in contact brengen met mensen die ze kunnen vertrouwen en waar ze op kunnen rekenen. 

 

Dankzij ListMinut kunnen mensen duizenden euro’s bijverdienen met iets wat zij graag doen. De gemiddelde prijzen op het platform variëren van ongeveer 10 tot 25 euro per uur, afhankelijk van de soort dienst en de ervaring van de dienstverlener. De meeste dienstverleners maken optimaal gebruik van de wet van de deeleconomie en klussen tot €400 euro per maand bij. Dankzij ListMinut zijn er in Brussel al verschillende dienstverleners zelfstandig geworden. 

 

Omdat Antwerpen en Gent veel meer 'Tech-savvy' steden zijn, verwacht het ListMinut team het aantal Brusselse dienstaanvragen tegen eind 2018 te overstijgen! Sinds kort heeft ListMinut ook een kantoor in zowel Antwerpen als Gent en er staan in deze steden al 300 betrouwbare dienstverleners klaar om hun buren te ontmoeten en allerhande klussen uit te voeren.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top