Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Overname van VisiYou door FCR

Overname van VisiYou door FCR

De nieuwe partners positioneren zich als koploper in digitale marketing voor KMO

FCR, specialist in digital marketing, was al in het nieuws gekomen door begin juli de uitgever te worden van de Gouden Gids. Sindsdien herdoopt tot FCR Media, realiseert de groep nu zijn eerste overname met VisiYou, een jonge Brusselse start-up, gevestigd aan de Louisalaan.

Dit webagentschap begeleidt zijn klanten bij de digitalisering van hun activiteiten (SEO, SEA, virtueel bezoek, …). Bent u verloren als het over de sociale media gaat? VisiYou heeft ook de VisiYou Academy opgericht voor al wie zijn digitale kennis wil perfectioneren.

Van zijn kant telt de groep FCR, die al goed gevestigd is in België, meer dan 45.000 klanten (horeca, handelaars, ambachtslui, vrije beroepen). Met de overname van deze startup, die een tiental mensen telt, wil de groep zijn positionering versterken. Birgit Peeters van FCR vertrouwde aan onze collega`s van l`Echo toe: "Op geografisch gebied zijn zij sterk aanwezig in het Franstalig deel van het land, terwijl wij eerder actief zijn in Vlaanderen, en zij hebben ook eerder een start-up mentaliteit. En het is ook een gezond bedrijf".

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top