Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Wanneer Bancontact de rekening gaat betalen

Wanneer Bancontact de rekening gaat betalen

Bancontact meldt dat zijn betaalapp nu ook gebruikt kan worden door wie met Tricount werkt, een app waarmee de rekening onder vrienden verdeeld kan worden.

Bancontact meldt dat het zijn betaalapp ten dienste gesteld heeft van de gebruikers van Tricount, een app waarmee vrienden de rekening onder elkaar kunnen verdelen.

Dit is de vrucht van een derde samenwerking tussen Bancontact en een bedrijf voor financiële technologie. De organisatie voor elektronische betaling stelt zijn mobiele betaaloplossing ten dienste van de gebruikers van Tricount, een app waarmee de rekening onder vrienden verdeeld kan worden.

"Dankzij deze partnerschappen kunnen beide partijen elkaar versterken", legt Kim Van Esbroeck uit, CEO van Bancontact. "Startende fintechbedrijven kunnen beroep doen op de expertise van Bancontact en genieten van diens wijde beschikbaarheid op de markt. Wij van onze kant kunnen, als marktleider, reageren op vlak van innovaties bij betalingen."

De Bancontact app, die in mei 2014 gelanceerd werd, noteerde al een 3,5 miljoen transacties, terwijl meer dan 20.000 handelaars in België deze betaalwijze accepteren.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top