Sortlist versterkt haar team ‘agentschappen’ in België

Sortlist.be, gespecialiseerd in matchmaking tussen bedrijven en marketingbureaus, versterkt haar Belgisch team ‘marketingbureaus’.

post-image-3

Het bedrijf dat in Waver gevestigd is en dat momenteel 11 vaste werknemers telt, informeert ons over de komst van Morgane Lewy in het het team marketingbureaus. Morgane, afkomstig uit Antwerpen, was tot nu toe gespecialiseerd in het briefing gedeelte & de selectie marketingbureaus bij Sortlist. Zij heeft de afgelopen maanden meer dan honderd bedrijven verder geholpen in hun zoektocht. Morgane zal vanaf nu Andrea Balducci in dit nieuw team ondersteunen.

“De komst van Morgane om zich 100% bezig te houden met onze Nederlandstalige partners is een grote troef voor Sortlist op de Belgische markt” legt Andrea Balducci ons uit, die het operationeel team marketingbureaus in België en in het buitenland begeleidt. “Het dagelijks ontmoeten en bezoeken van marketingbureaus is essentieel voor ons bedrijf”. Dit stelt ons in staat om hun behoeften beter te begrijpen, hun expertises en specialiteiten goed te leren kennen en hen beter te koppelen aan de meest relevante adverteerders voor hen. Wij beheren momenteel dagelijks meer dan 15 Belgische aanvragen via ons platform. De komst van Morgane zal ons helpen de kwaliteit van onze service te behouden en garanderen, en zal het mogelijk maken om onze vaardigheden in matchmaking nog meer te ontwikkelen”. Onder de nieuwste ‘matchmakings’ die de afgelopen twee weken gecommuniceerd zijn, noteren wij alvast de toegekende budgetten van de volgende bedrijven: KPMG, SIP-Well, Total, Lampiris, Lazer, Koezio en Audi Belgium.

Back to top button
Close
Close