Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Google lanceert PhotoScan, DE oplossing om uw foto`s in te scannen

Google lanceert PhotoScan, DE oplossing om uw foto`s in te scannen

Google lanceert vandaag PhotoScan: een nieuwe app waarmee u foto`s kunt digitaliseren en gemakkelijk delen. De functie voor het slim scannen kuist de foto`s op en verbetert ze, en geeft uw kostbare herinneringen een nieuw digitaal leven.

Er zouden meer dan 2 miljard afgedrukte foto`s zijn op de wereld. Dat zijn vaak kostbare herinneringen, maar helaas gaan fotoalbums verloren of worden zij met de tijd beschadigd.

Dankzij de technologie die Google vandaag lanceert kunt u een optimale digitale versie van uw papieren souvenirs maken. De app is simpel in gebruik: maak vier foto`s van een beeld op basis van vier verschillende punten, waarna Google de beelden combineert om een optimaal resultaat te verkrijgen. Het werkt ook met ingekaderde foto`s.

Wij deden de test, en inderdaad wordt de witbalans automatisch aangepast, waardoor de foto`s hun oorspronkelijke luister terugvinden. Simpel en efficiënt.

Zodra de foto`s ingescand zijn, kunnen zij veilig bewaard worden en georganiseerd, bewerkt en gedeeld via Google Photos.

Google PhotoScan (Google Play  / App Store) is vanaf heden beschikbaar.


Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top