Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Sharify organiseert zijn tweede hackaton

Sharify organiseert zijn tweede hackaton

Voor deze nieuwe editie, die plaats zal hebben van 2 tot 4 december in de coworking space Silversquare, heeft Sharify gekozen voor het thema van de sharing en circular economy.

Voor zijn tweede hackaton heeft de vzw Sharify, die zichzelf omschrijft als een community "die het ondernemerschap in nieuwe economische modellen stimuleert", natuurlijk gekozen voor een thematiek die draait rond de sharing en circular economy, zonder de nieuwe technologieën te vergeten.

Tijdens deze marathon van 54u wil Sharify de gedachtevorming, het ondernemerschap stimuleren en legt het daarbij de nadruk op co-creatie. "Vanaf vrijdagavond zal een honderdtal jonge ondernemers met uiteenlopende profielen (business, designers, ontwikkelaars) bijeenkomen om tot zondag te co-creëren", legt de vzw uit.

Deze ondernemers, afkomstig uit verschillende professionele sectoren, zullen een weekend tijd hebben om een concept van een leefbare start-up te co-creëren en te presenteren voor een jury van gekwalificeerde experts.

De inzet is toegang tot de Silversquare ruimte, de mogelijkheid om de tools te gebruiken die Sharify geïmplementeerd heeft of coaching sessies bij te wonen gegeven door de leden van de community.

De hackaton gaat op vrijdag 2 december van start om 18u, en loopt tot zondag 4 december 22u, in de lokalen van Silversquare, Louisalaan 523. Wil u deelnemen, mis dan het evenement van de pre-lancering niet op 17 november en schrijf u hier in.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top