Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Brussel, 10 dagen lang hoofdstad van het digitale universum

Brussel, 10 dagen lang hoofdstad van het digitale universum

Van 20 tot 30 oktober 2016 heeft de tweede editie plaats van de Brusses Digital Week. Naar het voorbeeld van andere Europese hoofdsteden zullen er 10 dagen lang meer dan 30 evenementen plaatsvinden rond het digitale, en dat over het hele grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Na een eerste, met succes bekroonde editie zal Brussel tijdens deze 10 dagen opnieuw de hoofdstad zijn van het digitale universum!

De Brussels Digital Week wil de hele Brusselse digitale wereld in de schijnwerpers zetten, het digitale ondernemerschap promoten via de succesverhalen, de verschillende opleidingen laten ontdekken en de toekomstmogelijkheden die de sector biedt, het debat openen over de maatschappelijke problemen die het digitale stelt en het grote publiek via initiaties, workshops en conferenties laten kennismaken met de voordelen van het digitale en tonen hoe men zich het digitale eigen kan maken. Het digitale biedt onze maatschappij mogelijkheden die men moet leren kennen en promoten, zodat alle burgers ze onder de knie kunnen krijgen en er gebruik van kunnen maken.

Dankzij deze initiaties en workshops zullen ouders en kinderen, mannen en vrouwen, jongeren en minder jongeren, validen en mindervaliden de gelegenheid hebben om deel te nemen aan de wereld van het digitale, om toepassingen te creëren die door het digitale mogelijk gemaakt worden en ermee te experimenteren.

Brussel heeft de middelen en het potentieel om een echte smart city te worden, en zich op dat terrein te positioneren als een Europese en mondiale speler. Dit evenement wil van Brussel een koploper maken, moet Brussel internationaal op de digitale landkaart zetten.

Ontdek het programma en alle partners die betrokken zijn bij deze tweede editie van de Brussels Digital Week op http://www.brusselsdigitalweek.be.

 

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top