Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Samsung zet de productie van de Galaxy Note 7 stop

Samsung zet de productie van de Galaxy Note 7 stop

Samsung Electronics heeft de productie opgeschort van zijn Galaxy Note 7 smartphones, na berichten als zouden de vervangmodellen van de telefoon eveneens vuur vatten. Een nieuwe tegenslag voor de technologiereus bij de grootste terugroeping van producten in zijn geschiedenis.

Tegelijkertijd hebben twee Amerikaanse operatoren, AT&T en T-Mobile US, een tijdelijke opschorting aangekondigd van de verkoop van de Note 7. Begin september had Samsung Electronics de terugroeping aangekondigd van minstens 2,5 miljoen exemplaren van zijn Galaxy Note 7, waarbij het risico bestond dat de batterij zou ontvlammen.

Desondanks is een vervangmodel van de smartphone verleden week rook beginnen afgeven in een Amerikaans vliegtuig. Sommige waarnemers schatten de impact van deze terugroeping op de winst van de mobiele afdeling van de groep op minstens 1.000 miljard won (804 miljoen euro).

Indien bevestigd wordt dat het vervangmodel eveneens een technische fout heeft, dan zou deze kostprijs nog beduidend kunnen verhogen.

(via Reuters)

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top