Qualifio versterkt zijn team

Voor het nieuwe werkjaar 2016 versterkt Qualifio zijn team wederom met de komst van zes nieuwe krachten.

post-image-3

In Louvain-la-Neuve verwelkomt het team ontwikkeling Emmanuelle Benoit en Stéphane Vantroyen. Samen brengen ze meer dan dertig jaar ervaring in de ontwikkeling van webapplicaties mee. Hun ervaring is zowel een troef voor de ontwikkeling van de frontend en backend van Qualifio als voor de integratie van de nieuwe functionaliteiten na de recente aankoop van Swelly.

In het Sales & Account management vult Sophie Boulanger, pas afgestudeerd aan het IHECS, het team in Parijs aan als Account Manager, na een stage van zes maanden in de Franse hoofdstad.

Melvin Guijt voegt zich bij het Nederlandse team als Account Manager in het Amsterdamse vestiging. Hij zal de nieuwe prestigieuze klanten kunnen volgen zoals Sanoma Netherlands, RTL, BNN VARA en nog vele anderen.

Deze aanwinsten bevestigen de Europese uitbreiding van Qualifio en vullen bovendien de opening aan van een nieuwe vestiging in Madrid in juni jongstleden. Patrick Dost en Frédéric Dufour zijn er respectievelijk Country Manager en Business Developer. 

Back to top button
Close
Close