Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Duo: de nieuwe videochat app van Google

Duo: de nieuwe videochat app van Google

In de maand mei had Google de lancering aangekondigd van twee nieuwe messaging producten. Een daarvan, Duo, is nu beschikbaar voor iOS en Android.

De videochat-toepassing is het resultaat van een nieuwe poging van het bedrijf om zijn eigen messaging-dienst te lanceren. Volgens Nick Fox, Vice President van de afdeling Communications bij Google, is de Duo app "bijna rudimentair wat zijn functionaliteiten betreft".

Nochtans is de messaging-strategie van Google niet bepaald simpel te noemen. Met Duo en Allo, de binnnenkort te verwachten app voor intelligente conversaties, heeft Google nu vier verschillende messaging producten.

Voor het bedrijf gaat het om een heuse strategie. Zoals Nick Vox uitlegt: "Apps hebben de neiging om het beter te doen wanneer zij super-specifiek zijn. Het idee daarbij is om zich te concentreren - om één ding héél goed te doen", en dan te zien hoe de app met de tijd evolueert.

Hoe het ook zij, als er iets is dat Duo goed doet, dan is  het u in staat stellen om videogesprekken heel simpel en snel uit te voeren, zoals zijn concurrent FaceTime, maar dan niet enkel op iPhones.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top