Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Een app die het betalen van facturen met de smartphone simpeler maakt

Een app die het betalen van facturen met de smartphone simpeler maakt

De Belgische startup Addocted stelt de eerste app voor waarmee u al uw facturen (zelfs papieren) kunt betalen met uw mobiele toestel en dat met enkele tikken. Een oplossing die zich zowel naar particulieren als zelfstandigen en kleine bedrijven richt.

Het betalen van facturen blijft voor heel wat mensen een lastige taak die zij het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Bovendien worden 7 facturen op de 10 nog altijd in papieren versie verstuurd. Met de nieuwe app POM, ontwikkeld door het bedrijf Addocted, kan de smartphonegebruiker met zijn mobiele toestel alle facturen (zelfs papieren) op een veilige en intuïtieve manier betalen en archiveren. Het principe is simpel: met de POM app kunt u gratis uw overschrijvingen inscannen en met enkele klikken de betalingen uitvoeren.

De oplossing heeft het voordeel dat u zich niet meer moet bekommeren om een lezer voor uw bankkaart. De betalingen worden uitgevoerd door de provider Sign2Pay, door wiens tussenkomt u de betaling met een persoonlijke handtekening valideert. Zodra de app via Sign2Pay geconfigureerd is, werkt die "plug & play".

De app is compatibel met iOS en Android, en is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store. Het bedrijf laat weten dat er in de toekomst nog bijkomende betaalwijzen toegevoegd zullen worden.

"Tijdens de hele ontwikkeling van de app hebben wij rekening gehouden met de behoeften van de gebruiker. Wij hebben de hele procedure van facturatie, betaling en archivering geoptimaliseerd en vereenvoudigd", zo leggen Johannes Vermeire en Tom Totté uit, de bedenkers van POM en experten in e-facturatie.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top