7 minuten in de auto om een investeerder te overtuigen: de nieuwe dienst UberPitch gaat van start in Brussel

U hebt een idee voor een professioneel project dat u wil delen met een belegger, maar weet niet hoe eraan te beginnen? Uber en Volta Ventures werken samen om u een unieke kans te bieden om uw idee op een originele manier te pitchen.

post-image-3

Vanaf 1 juni zullen de gebruikers van Uber in Brussel de mogelijkheid hebben om een UberPITCH rit te bestellen  met een investeerder aan boord van het voertuig. De deelnemers zullen exact 7 minuten hebben om hun idee voor een startup-project te pitchen en krijgen daarna in 7 minuten een feedback.

Hierbij dient opgemerkt te worden dat Uber elk idee voor on-demand transport of mobiliteit zal weigeren, of voor een logistieke dienst. Uber wil u wel helpen, maar gaat niet zover om een concurrent aan te moedigen.

De praktische details:

- Downlod de Uber app voor iPhone, Android of BlackBerry
- Dien uw kandidatuur hier in
- Op 1 juni zal u, indien u geselecteerd bent, een promocode ontvangen waarmee u de optie UberPITCH in de Uber app kunt deblokkeren.
- Tussen 14u en 18u bestelt u uw UberPITCH om uw project te pitchen bij een belegger.
- Slaagt u er niet in om bij de eerste keer een UberPITCH te bestellen, probeer later opnieuw.
- De ritten zijn gratis en starten en eindigen op uw vertrekadres.
- Het beste idee zal ondersteuning en coaching krijgen van Volta Ventures, en als uw idee behoort tot de 5 beste van Europa, dan hebt u de kans om naar Berlijn te reizen om er de CEO van Uber te ontmoeten, Travis Kalanick.


Back to top button
Close
Close