Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Linkman vliegt met Belgische start-upscene naar New York

Linkman vliegt met Belgische start-upscene naar New York

Vandaag vliegt Linkman samen met een 70-koppige Belgische start-updelegatie naar New York onder het motto Be Bold in New York: een initiatief van incubatoren Telenet Kickstart, powered by Idealabs, iMinds’ iStart en Start It @KBC, in samenwerking met Startups.be. Linkman verzorgt in opdracht van de incubatoren de regie, digitale content creatie en het online PR luik rond #BBNY

“Het is tijd dat Belgische start-ups uit de klei worden getrokken”, verkondigde Minister Alexander De Croo. Vanuit diezelfde overtuiging sloegen drie toonaangevende Vlaamse incubatoren de handen in elkaar om 16 Belgische start-ups te klaar te stomen voor hun internationalisering.

Next level digital storytelling

Linkman ontwierp voor dit initiatief een nieuw merklabel, ontwikkelde de website en het contentplan, beheert de social media en staat in voor de regie en creatie van alle audiovisueel materiaal ter promotie van het project.

Voor dit laatste stelde Linkman een partnership met REC, academy for digital storytellers, voor. De jonge wolven van REC worden zowel voor als tijdens de trip onder de vleugels genomen van de ervaren productiemensen van Linkman. De reporters zullen hun persoonlijke kijk op all things BBNY met de wereld delen via de daily feeds op het webplatform. Een creatieve piste die perfect binnen het start-upverhaal past: jonge ambitie ondersteunen.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top