800 miljoen mensen gebruiken Messenger elke maand

David Marcus, Vice President Messaging producten bij Facebook, analyseert in detail enkele van de sterke momenten van Facebook Messenger in 2015, en heeft het over de vooruitzichten voor 2016.

post-image-3

Zo was, volgens David Marcus, "Facebook Messenger in 2015 niet alleen de meest trendy applicatie in de Verenigde Staten, maar is het ook, na de Facebook app, de populairste iOS app aller tijden, op één app na".

Wereldwijd maken elke maand 800 miljoen mensen gebruik van Messenger. In zijn prognose voor 2016 legt David Marcus uit dat de manier waarop wij communiceren nog gaat veranderen. Zo zou het verzenden van tekstberichten en sms afnemen, ten voordele van "rijke informatieformaten" zoals foto`s, video`s, GIF`s en voice boodschappen. Bovendien zouden steeds meer bedrijven beroep doen op Messenger om op een meer gepersonaliseerde manier met hun klanten te communiceren.

Messenger zal zich tot slot verder blijven ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld met `M`, de virtuele assistent die momenteel al met veel succes uitgetest wordt.

Back to top button
Close
Close