Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Deezer lanceert Deezer Football in 14 landen, waaronder België

Deezer lanceert Deezer Football in 14 landen, waaronder België

Live uitzending van commentaren en podcasts van de wedstrijden uit het Engelse Voetbalkampioenschap en de Engelse voetbalbeker, in partnerschap met talkSPORT.

Deezer, wereldleider in streaming audio en muziek, zendt vanaf vandaag commentaren en podcasts over voetbal live uit in 14 bijkomende Europese landen, buiten zijn bibliotheek van 35 miljoen songs en 40.000 podcasts. Na de geslaagde lancering van Deezer Football eerder dit jaar in Groot-Brittannië en Duitsland zullen nu de luisteraards van Deezer in heel Europa de spannende actie van het Engelse Voetbalkampioenschap ("Premier League") en van de Engelse voetbalcup ("FA Cup") kunnen volgen, met commentaar van talkSPORT.

Deezer Football is voortaan beschikbaar in volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Roemenië, Finland, Noorwegen, Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Denemarken, Spanje en Italië.

De luisteraars hebben toegang tot:

  • Live commentaren op de wedstrijden
  • Voetbal podcasts
  • Sportieve ontmoetingen, live nieuws over voetbal en de resultaten
  • Playlists in verband met voetbal
  • Content van de voetbalcommentatoren van Deezer.

Met de toevoeging van belangrijke live sportcontent kan Deezer zijn aanbod van nieuws, commentaren en ontspanning nog versterken. Deezer heeft Stitcher gekocht in 2014 en ging in mei dit jaar over tot de volledige integratie van diens podcasts.

Het voetbal bevindt zich op de startpagina van Deezer en in  de afdeling met de apps. Het is beschikbaar voor zowel gratis als Premium+ gebruikers.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top