Huawei opent in Brussel het eerste Huawei Experience Center van Europa

De afdeling "Consumer Business" van het merk Huawei heeft de opening bekend gemaakt van zijn Experience Center in hartje Brussel. Een eerste ervaring in Europa voor de 3e grootste IT-speler op de Belgische markt.

post-image-3

In het Experience Center zal de gebruiker het complete gamma smartphones, tablets en wearables van het merk kunnen aanraken, testen en ervaren.

Op die plek zal ook een groot gamma accessoires te koop aangeboden worden en het zal tevens dienen als Service Center. De aangeboden dienstverlening zou van dezelfde VIP-kwaliteit moeten zijn als in de andere verkooppunten (met 3 jaar waarborg op alle toestellen, herstellingen binnen de 3 dagen en afhaling en terugbezorging gratis).

"De opening in Brussel toont aan dat Huawei gelooft in de groei van het merk in België. Wij zijn momenteel de 3e grootste speler op de Belgische markt. Het nieuwe centrum zal ons vooral toelaten om onze relatie met de gebruiker te versterken, vandaar ook de oprichting van een Service Center", zo stipte Dirk Pauwels aan, Director Huawei Consumer Business Group in België.

Het Experience Center is gelegen in de Vlaanderenstraat, in het hartje van de trendy Dansaert-wijk. Het gaat om het eerste centrum dat Huawei in Europa geopend heeft.

Back to top button
Close
Close