De 10e Emerce 100 plaatst TradeTracker bovenaan

TradeTracker, dat een platform host waar adverteerders en uitgevers een marketing netwerk en real time data aangeboden worden, klimt naar de eerste plaats in het klassement van de koplopers in Affiliate Marketing.

post-image-3

 

TradeTracker werd verkozen tot de beste in zijn categorie, Affiliate Marketing, bij de 10e jaarlijkse Emerce 100, een publicatie die de koplopers van de e-Business in 2015 in de schijnwerpers wil zetten. Na een 3e plaats in 2014 klimt het bedrijf naar de eerste plaats van de rangschikking. De mensen die bij de peiling ondervraagd werden, zegden tevreden te zijn van de kennis/knowhow van TradeTracker en van de prijs-kwaliteit verhouding.

De bedrijven werden geëvalueerd volgens 10 sterren, op basis van onderzoeken uitgevoerd bij 2000 experten uit de industrie, die hun mening weergaven in vier categorieën: kennis van het product, kwaliteit-prijs verhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. TradeTracker klom naar de eerste plaats van het klassement met 7 sterren op 10, gevolgd door de  platformen OMG, Zanox, Affilinet en Daisycon met 6 en een halve ster, en TradeDoubler dat het rijtje afsluit met 5 en een halve ster.

De Emerce 100 bekroont een hele waaier koplopers in online marketing, diensten ICT en de e-commerce industrie. Een complete lijst van de categorieën en bedrijven kunt u hier raadplegen.

Back to top button
Close
Close