Vente-Exclusive neemt Snapstore over

Vent-Exlusive neemt Snapstore.be en .nl over, de online activiteiten van de Famous Clothes-groep. Deze operatie moet de leidende positie bevestigen die Vente-Exclusive in de Benelux heeft in de sector van de online privé-verkoop van mode- en lifestyleartikelen. Famous Clothes van zijn kant zal zich voortaan focussen op de uitbating van de Comptoirs Privés CAMELEON. De partijen hebben tevens een commercieel samenwerkingsakkoord afgesloten. Deze overname en het partnerschap zullen in de volgende dagen gerealiseerd worden.

post-image-3

Vente-Exclusive.com is zowel in België als Nederland uitgegroeid tot de koploper in privéverkopen van mode- en lifestyleartikelen. De site telt momenteel meer dan 3 miljoen leden en werd verleden jaar uitgeroepen tot Beste Webshop van België. Door vandaag de online activiteiten van Famous Clothes over te nemen wil Vente-Exclusive zijn positie in deze sector in België nog versterken.

De CEO ervan, Peter Grypdonck, benadrukt de inzet van deze overname: "Het gaat om een belangrijke stap voor Vente-Exclusive.com, vermits wij ons klantenbestand hiermee kunnen uitbreiden en wij hen een nog betere dienstverlening en een breder assortiment merken kunnen aanbieden. Bovendien kunnen wij zo onze commerciële partners een nog breder publiek bieden waardoor de nauwe samenwerking nog versterkt wordt".

Serge Vilain, Voorzitter van Groupe SRIB en van de beheerraad van Cameleon Famous Clothes, toont zich verheugd over deze operatie: "Ik ben er zeker van dat het overdragen van Snapstore aan een zo belangrijke  partner als Vente-Exclusive een win-win operatie is. De activiteit van Snapstore zal nog versterkt worden, terwijl de teams van Cameleon Famous Clothes zich zullen kunnen focussen op de Comptoirs Privés in Woluwe en Genval. Zo zullen wij ons uniek en veelbelovend model voor het organiseren van stockverkopen, voorbehouden aan onze Cameleon-leden, nog verder uitbouwen."

In het kader van het samenwerkingsakkoord dat de twee partijen afgesloten hebben, zullen zij hun expertise en commerciële contacten met elkaar delen.

De online site Snapstore blijft open, en de lopende bestellingen zullen zoals voorzien geleverd worden.

Back to top button
Close
Close