Addemar voorziet BMW Group Belux van krachtig communicatieplatform

Addemar, de onbetwiste marktleider in E-mailmarketing Software in België, ontwikkelde een e-mailoplossing op maat voor BMW Group Belux. Voortaan kunnen de 180 dealers met deze performante tool eenvoudig, efficiënt en gepersonaliseerd communiceren met hun klanten, zonder dat daarbij de uniforme branding uit het oog wordt verloren.

post-image-3

Jekatarina Kuzmenko, Dealer Marketing Coördinator bij BMW Group Belux vertelt waarom ze in Addemar een perfecte partner vonden: “We waren op zoek naar een systeem waarmee onze dealers op eigen initiatief eenvoudige en doeltreffende gepersonaliseerde mailingcampagnes konden versturen.

Addemar ontwikkelde daarom een tool waarbij we de controle over de te gebruiken templates behouden en we blijvend zorg kunnen dragen voor onze branding en imago. De dealers hebben evenwel de vrijheid om binnen dit kader zelf aan de slag te gaan. In onderling overleg bepalen we welke content er verplicht moet worden meegedeeld en welke content ze zelf kunnen aanleveren. Ik denk aan tijdelijke promoties, stockverkopen, opendeurdagen, enzovoort, …”

Jo Gielen, Zaakvoerder Addemar vult aan: “Met dit op maat ontwikkelde platform leverden we een oplossing voor de noden van BMW Group Belux. Voortaan kunnen dealers heel snel en eenvoudig inspelen op wat er leeft binnen hun concessie. Klanten worden zo nog nauwer betrokken en hun relatie met het merk kan er enkel wel bij varen.”

Back to top button
Close
Close