MyEnergyLab, het coaching platform voor de Europese sporters

Dit coachingplatform, dat de expertise van coaches en fysiologen verenigt met het werk van Energy Lab, zal de sportieve medemens in staat stellen om een trainingsschema op maat uit te werken en zich op alle grote sportieve evenementen in Europa voor te bereiden. MyEnergyLab werd ontwikkeld in samenwerking met het full service digitale agentschap The Reference.

post-image-3

Energy Lab werd vijf jaar geleden opgericht; het maakt deel uit van Golazo Sports. De bedoeling? Sporters, zowel amateurs als van een hoog niveau, tot het toppunt van hun kunnen te  brengen door middel van testen en een professionele coaching. Het eerste sportlab opende zijn deuren in Paal-Beringen, maar al snel zagen nieuwe sites het licht in Gent, Bree en onlangs in SX Eindhoven (Nederland), om aan de vraag te kunnen voldoen.

The sky is the limit, want zoals Kristof De Smet, CEO van Energy Lab, het zegt: “Het is onze ambitie om alle sporters in Europa in staat te stellen om op een verantwoorde manier te trainen. Dat is waarom wij nu dit trainingsplatform voorstellen onder de naam MyEnergyLab, dat een aanvulling vormt op onze labo’s, onze apps zoals Start2Rune, het interne platform Energy@work voor sport op de onderneming, en de sportieve evenementen waar wij gebruik maken van nieuwe technologieën zoals iBeacons. Dit nieuwe platform zal alle sporters uit heel Europa bijeenbrengen en zal een centrale plaats innemen bij het bedrijf. Het zal alle kennis en ervaring van alle coaches en fysiologen combineren met het werk van Energy Lab. Dankzij de generator voor trainingsschema’s zal elke sporter snel een programma kunnen uitwerken dat totaal aan zijn voorkeuren aangepast is, aan zijn beschikbaarheid en aan de eventuele sporten die hij beoefent. Dit platform richt zich dus tot alle mensen die deelnemen aan onze evenementen in Europa. Wij willen hen zo in staat stellen om zich op een verantwoorde en vooral efficiënte manier voor te bereiden”.

Aarzel niet om het platform zelf te gaan verkennen op http://myenergylab.net

Back to top button
Close
Close