Head Office opent een nieuw kantoor in Finland

Head Office, gespecialiseerd content marketing bureau, opent deze week een kantoor in Finland. Dit zal Finse bedrijven pertinente content bieden om hun merkervaring en de betrokkenheid van hun klanten te verbeteren. Head Office Finland is ontstaan uit een fusie tussen de internationale content marketing-kanalen van Sanoma en Sanoma Yritysjulkaisut.

post-image-3
Head Office werd in 2002 opgericht door Gilles Van Lembergen, CEO, en Tim Pauwels, CFO van Head Office België en andere filialen van het bedrijf. Sinds 2012 behoort Head Office toe aan het mediaconcern Sanom. In 2010 kocht Sanoma Nederland Hemels over, een Nederlands bedrijf van uitgeefproducten op maat die voornamelijk printpublicaties realiseerde. In 2013 herpositioneerde het bedrijf zich en koos voor de naam Head Office Nederland en hiermee ook voor de kennis, de expertise en de goede praktijken van Head Office België.
"Vermits we volledig autonoom zijn ten opzichte van de media, kunnen we de beste content produceren, content die perfect zal aansluiten bij de wensen van iedere klant en doelgroep. Het is niet toevallig dat we vorig jaar zijn uitgeroepen tot "Content marketing bureau van het jaar" op de Content Marketing World-conferentie die in de Verenigde Staten wordt georganiseerd", zei Gilles Van Lembergen ons.
Na de opening van zijn Fins bureau is Head Office voortaan aanwezig in drie landen en stelt het vandaag meer dan 270 mensen te werk, voor een jaarlijkse omzet van ongeveer veertig miljoen euro.
Back to top button
Close
Close