Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Intracto neemt online marketingbureau Yeties over

Intracto neemt online marketingbureau Yeties over

Na Nivario, Bright Sites, Intago en Seltec neemt Intracto digital agency nu online marketingbureau Yeties over. De klanten en medewerkers van de Limburgse onderneming maken nu deel uit van Intracto. Yeties is een expert in digitale marketing. Dankzij deze overname stijgt de omzet van Intracto in 2014 met meer dan 1,8 miljoen euro tot een totale groepsomzet van 12 miljoen euro.

Yeties verzorgt de online marketingdiensten van klanten als Farmaline, Brouwland, Comfort Energy, Mamzel, Contigo, Orakel en Ageas. Met de integratie van Yeties breidt Intracto haar online marketingteam verder uit. Een sterk team met experts in digitale mediastrategie, online branding, realtime bidding, performance marketing, e-crm, social media, analytics en conversieoptimalisatie. Het team van Yeties verhuist naar de kantoren van Intracto in Olen.
 
Stijle opgang
In de afgelopen jaren is Intracto uitgegroeid tot een full service digital agency met 65 webspecialisten op alle digitale domeinen. Het draait een omzet van 12 miljoen euro en mag ondermeer Brussels Airport, bpost, Cartamundi, VREG, Hubo, Acco en Unizo tot haar cliënteel rekenen. Strategie, ontwikkeling, marketing en analyse gaan hand in hand voor de beste resultaten in een snel evoluerend domein. 
Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top