Fullscreen, de videoregie van Hi-Media, onthult zijn nieuw aanbod

Het aanbod van Hi-Media wordt uitgebreid met meer dan 250 000 streams van BFMTV, verspreid op de partner nieuwssites van de keten: Le Figaro, Le Parisien, Boursorama,enz. Het totale pre-roll aanbod van Fullscreen bedraagt nu meer dan 2,3 miljoen video`s bekeken per maand.

post-image-3

Fullscreen innoveert met nieuwe formaten waaronder de Full Video Splash die de impact van het Splash formaat combineert met de kracht van de videoreclame op volledig scherm. Dit formaat is beschikbaar op alle Splash packages van de regie (Automotive, Women, Women XL, Youth, Games, Travel, Sport, Activities, Technology en Business News), goed voor meer dan vier miljoen impressies per week en een publiek van meer dan 2,1 miljoen unieke bezoekers.
Nog een innovatie is het nieuwe videoformaat In-Read, dat rechtstreeks in het centrum van redactionele artikels geïntegreerd is. Dit formaat is beschikbaar op de redactionele sites van de HiMedia portefeuille met een volume van meer dan een miljoen impressies per maand. De In-Read biedt een zichtbaarheidsgarantie die "view to play" heet: de video speelt wanneer die zichtbaar is op het scherm, zoniet wordt hij op pauze gezet. Fullscreen biedt hier een speciaal "Football" aanbod aan, dat zich richt tot de sites Voetbalkrant, Walfoot, Belgiumsoccer en Footgoal.
Fullscreen biedt tot slot nu ook de functie "Social Media Buzz" aan, waarmee de adverteerders een interactieve en sociale dimensie aan de videospot kunnen toevoegen.

Back to top button
Close
Close