Fusie MobileWeb en Paratel

MobileWeb en Paratel, gespecialiseerd in mobiele communicatie en mobiel betaalverkeer, bundelen hun expertises en vormen vanaf 5 november 2013 CM Telecom. De bundeling betekent tevens dat MobileWeb en Paratel gezamenlijk het pand aan de Fabrieksstraat 61 te Zaventem betrekken.

post-image-3

MobileWeb en Paratel sloten zich respectievelijk begin 2012 en in mei 2013 bij CM Groep aan. Die overnames maken deel uit van de reeds ingezette consolidatieslag door CM Groep in met name de Nederlandse, Belgische en Engelse telecommarkt. De basis voor die consolidatie werd in 2007 gelegd en leidt tot een sterkere, meer innovatieve en transparante telecom- en mediabranche.

 

 De samenvoeging van MobileWeb en Paratel onder de nieuwe naam CM Telecom zorgt voor meer duidelijkheid naar consumenten, klanten en de branche. De nieuwe naam is bovendien een parallel van het sterke merk CM, dat in Nederland wordt gevoerd. Dit vergroot en verduidelijkt de naamsbekendheid van CM Groep op internationaal niveau.

 

 Yannic Beckers, Algemeen Directeur CM Telecom België: “Er is reeds enkele jaren een consolidatiegolf aan de gang in de sector van de Wireless Access Service Providers in diverse Europese landen. Dit is een logisch gevolg van het volwassen worden van onze sector. Paratel wil nog steeds een leidende rol spelen in die consolidatie. We zijn dan ook verheugd met CM Groep een partner te hebben gevonden die deze strategie niet enkel onderschrijft, maar tevens internationale ambities koestert. Het samensmelten van Paratel en MobileWeb in CM Telecom België bevestigt onze positie als de nummer 1 op de Belgische markt”, vervolgt Beckers. “Er zijn niet enkel de synergetische voordelen zoals volume en technologie, maar tevens de verschillende accenten van bedrijven voorheen, die nu het verschil gaan maken. Dit zowel op de eigen thuismarkt als met productlijnen die we binnen de internationale ambitie van CM Groep kwijt kunnen.

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close