defimedia leunt aan bij Groupe Contraste Europe

Het Waalse interactieve agentschap zet een nieuwe stap in zijn ontwikkeling, met de ondertekening van een contract waarbij het gaat aanleunen bij Groupe Contraste Europe, een ICT integrator die actief is in Brussel, Luxemburg, Parijs, Rijsel, Montpellier en Genève. Doel: de groei verzekeren via de internationale markt...

post-image-3

Er werd een belangrijke stap gezet door defimedia, met zijn recente toenadering tot de Groupe Contraste Europe. Doel van deze zet: het agentschap dat websites produceert en in 1992 opgericht werd in Gembloux, een nieuw elan geven dat synoniem moet worden van de expansie van zijn activiteiten op de Belgische en internationale markt.
De nieuwe alliantie zou beide bedrijven in staat moeten stellen om van elkaars sterke punten te genieten en zo nieuwe mogelijkheden te bieden aan de klanten en partners van defimedia.
De nieuwe overeenkomst betekent concreet een uitgebreider aanbod diensten voor het agentschap! De directie van defimedia blijft behouden, terwijl het team van het agentschap een groep van 250 mensen vervoegt die in het buitenland zitten, en een uitgebreid gamma technologieën en elkaar aanvullende beroepen beschikken.

Back to top button
Close
Close