SkyBy, een nieuw "digital wallets" platform voor de banksector

Sopra Banking Software, specialist in diensten voor banken, lanceert een digital wallets platform voor banken en andere leveranciers van betaaldiensten, die hun klanten aan zich willen binden en tegelijk nieuwe functionaliteiten willen bieden.

post-image-3

De banksector is in volle evolutie. Zij moet zich voortdurend aanpassen aan de nieuwe noden van gebruikers die steeds vaker beroep doen op mobiele toestellen met internetverbinding. De digital wallet lijkt dan ook een antwoord te brengen op deze situatie: hij  is praktischer om mee te nemen dan een fysieke portefeuille, vol met kaarten en biljetten. Vooral omdat hij flexibelere betaal- en kredietmogelijkheden biedt.
"Met de komst van SkyBy zullen de banken en leveranciers van betaaldiensten hun klanten in staat stellen om al hun krediet-, debet- en klantenkaarten te vervangen door één enkele toepassing", legt Bernard Ramé ons uit, Directeur van Business Line Payments & Cards bij Sopra Banking Software.
Bovendien kan SkyBy tools integreren voor betalingen en krediet, en in real time een overzicht geven van de rekening.
Een van de andere innovaties is een tool om advies te geven aan de gebruikers. SkyBy stelt immers klanten van een financiële instelling in staat om snel prijzen te vergelijken, en het kan geïntegreerd worden in bestaande klantengetrouwheidsprogramma`s.
De nieuwe oplossing bevat niet alleen tools bestemd voor de eindgebruiker, maar dekt ook de back-end processen, dankzij de digital wallets server en de integratie met betaal- en kredietplatformen. Dit alles in een super beveiligde modus op het internet.
Meer info op www.soprabanking.com

Back to top button
Close
Close