Tax-on-Web: uw aangifte op iPad en Android!

De Belgische belastingplichtigen kunnen voortaan hun belastingaangifte invullen vanop een Apple of Android tablet. Deze optie werd mogelijk gemaakt door Freedelity, een bedrijf uit Nijvel dat aan de basis ligt van verschillende getrouwheidsoplossingen die werken met de elektronische identiteitskaart.

post-image-3

Het kleine bedrijf uit Nijvel Freedelity, dat al bekend is voor zijn loyalty-programma`s gebaseerd op de Belgische elektronische identiteitskaart, heeft een nieuwe oplossing uitgebracht waarmee de gebruikers van Tax-On-Web hun aangifte kunnen invullen vanop iPad of Android tablet.
Deze nieuwe toepassing van mobiele toestellen, die aangekondigd wordt als een première voor België, kadert in de context van de groeiende belangstelling van de bevolking voor het online platform Tax-On-Web, dat tegenwoordig al meer dan 3 miljoen belastingaangiften verwerkt.
De oplossing die door het Belgische bedrijf bedacht werd berust op de "Freedelity Secure Browser Free" toepassing, die gratis gedownload kan worden op de website http://mobile.freedelity.be, en die het gebruik vereist van een elektronische identiteitskaartlezer. Het inloggen op de dienst MyMinFin wordt daarna verzekerd door een systeem met maximale beveiliging waarmee men trouwens -en dat is de meest opvallende nieuwigheid- de toegang tot gelijk welke webapplicatie op Android en iPad kan beveiligen via een elektronische identiteitskaart!
"Met deze technologie kan men elk type chipkaart gebruiken om de veilige toegang te verzekeren tot een beveiligd portaal", benadrukt het bedrijf, dat tevens een professionele versie aanbiedt van de mobiele toepassing, bestemd voor boekhoudspecialisten (expert-boekhouder, fiscaal adviseur, fiscalist, fiduciaire). Mits betaling van een maandabonnement geeft de professionele versie een gebruiksvriendelijke toegang tot specifieke diensten zoals InterVAT, Biztax, FinProf, eHealth of TaxWorkBox, terwijl ook het ontvangen van mandaten van de klanten geautoriseerd wordt, met de bedoeling om operaties in hun naam te verrichten.

Back to top button
Close
Close