Mobistar: een app om zijn internetverbruik te controleren

47% van de mobiele internetabonnees verklaart apps te downloaden, tegenover 33% een jaar geleden, zo meent Mobistar op basis van een peiling uitgevoerd bij 3.000 gebruikers. Het goede moment om een praktische mobiele app te lanceren onder het merk van de telecom operator.

post-image-3

59% van de mensen in België die over een smartphone beschikken, logt voortaan in op het internet, terwijl dat cijfer slechts 38% was een jaar geleden. Van deze verstokte mobiele surfers zegt 47% apps te downloaden, tegenover 33% een jaar geleden.
Gebruik makend van deze bijzonder gunstige context, lanceert Mobistar een nieuwe mobiele app die de klanten moet helpen hun verbruik beter te controleren.
Concreet  kunnen de klanten van de telecomoperator met de MyMobistar app (gratis toegankelijk in België en in het buitenland) te allen tijde zien wat zij verbruikt hebben en gemakkelijk hun account beheren vanop hun smartphone of tablet. Met één click hebben zij toegang tot de laatste zes facturen,  het activeren/deactiveren van opties, het instellen van budgetlimieten in roaming, of het vinden van het dichtstbijzijnde Mobistar Center.
De app is verkrijgbaar voor iOS, Android en Windows Mobile en werd in eigen huis ontwikkeld door Orange, het moederbedrijf van Mobistar dat in Frankrijk gevestigd is.

Back to top button
Close
Close